Heinät hilloksi – ETKO-hankkeen talouspäivä keskiviikkona 1.12.2021 klo 8.30-15.30

 Iisalmessa, Savonia-ammattikorkeakoulun kampuksella. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä.

Haluatko oppia ymmärtämään paremmin kotieläintilan taloutta ja siihen liittyvää päätöksen tekoa? Tämä koulutus on juuri sinulle tarkoitettu. Kouluttajina ovat ProAgria Itä-Suomen asiantuntijat, joilla on käytännön kokemusta talouden ja tuotannon hallinnasta kotieläintiloilla. Katso tarkempi ohjelma kääntöpuolelta.

Koulutuksen hinta: 50 euroa + alv 24 %

Tarkempi ohjelma

Ilmoittautuminen: https://link.webropol.com/s/etkotalouskoulutus

 

Savonia-amk Haukisaarentie 2 Iisalmi  2.11.2021 klo 12:45-16:15

Lypsyrobotilta on saatavilla suuri määrä erilaista tietoa niin ruokinnasta, eläimen hyvinvoinnista, hedelmällisyydestä kuin maitotuotoksesta ja laadusta. Koulutuksen tavoitteena on opetella käytännössä etsimään tätä tietoa DeLavalin ohjelmistosta.

Kouluttajina tuotepäällikkö/tilaneuvoja Maarit Peltola (Oy DeLaval AB).

Koulutus on puolipäiväinen, hinta 25 € + alv; ETKO-hanke tarjoaa iltapäiväkahvit. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmottautuminen:

https://link.webropolsurveys.com/S/0B391F8288C6DD3C

 

 AMS:n raportit tietolähteenä; DeLaval

Savonia-amk Haukisaarentie 2 Iisalmi  2.11.2021 klo 8-12

Lypsyrobotilta on saatavilla suuri määrä erilaista tietoa niin ruokinnasta, maitotuotoksista, maidon laadusta ja hedelmällisyydestä. Koulutuksen tavoitteena on tuoda esiin erilaisia tapoja hyödyntää käytännössä tätä runsasta tietomäärää terveydenhuoltotyössä.

Koulutuksessa käydään läpi DeLavalilta AMS:sta saatavia raportteja ja opetellaan niiden käyttöä DeLavalin ohjelmistosta. Kouluttajina Ell Emmi Poikolainen (Lehmälääkärit.com) ja Tuotepäällikkö/tilaneuvoja Maarit Peltola (Oy DeLaval AB).

Koulutus on puolipäiväinen, hinta 25 € + alv. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Osallistujamäärä rajattu, ilmottaudu heti mukaan:

https://link.webropolsurveys.com/S/61C981C844B7F2D0

Naudan poikima-apu ja virheasentojen korjaaminen

Pelottaako hankala poikiminen? Tule opettelemaan poikima-avun antamista ja virheasentojen korjaamista keskiviikkona 17.11.2021.

Käytännön harjoittelua poikimasimulaattorilla eläinlääkärin opastuksella, virheasennot ja niiden korjaaminen, vetoavun antaminen.

Työpajat aamupäivällä klo 10 – 12 ja iltapäivällä klo 12.30 – 14.30. Sisältö on sama molemmissa työpajoissa, osallistujamäärä on rajattu.

Työpajat järjestetään Savonia-ammattikorkeakoululla, Haukisaarentie 2, Iisalmi.

Koulutuksen hinta: 25 euroa + alv 24 %

Ilmoittautuminen 10.11 mennessä:  https://link.webropol.com/s/naudanpoikima-apukoulutus

Lisätietoja: Virpi Seppänen: puh. 044 785 6040 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Motivaation psykologiaa eläinlääkäreille -kurssi

Kylpylähotelli Kunnonpaikassa 28.10.2021 klo 10-15

Eläinten terveydenhuoltotyössä yksi haastavimmista tehtävistä on saada eläimen omistaja tai tuottaja muuttamaan totuttuja toimenpiteitä.

Mitkä motiivit ajavat meitä käyttäytymään tietyllä tavalla? Kuinka valmentautua kohtaamaan muutoksen tarpeessa oleva asiakas? Motivaatiotietous antaa uusia näkökulmia terveydenhuoltotyöhön. Motivoimisen ongelmaa lähestytään professori Steven Reissin motivaatioteorian kautta.

Kurssi järjestetään Pienryhmän Ohjaustaidot II-kurssin tilalla. Luennoijana FM Leena Ståhlberg (Suunta-palvelu Leena Ståhlberg Ky).

Koulutus järjestetään hybridinä eli sekä läsnäolo- että etäyhteysmahdollisuus.

Osallistujamäärä max 15 henkilöä.

Tarkempi ohjelma tulossa.

Ilmottautuminen:

https://link.webropolsurveys.com/S/4C24D7AB41611265

Hankkeen rahoittajat ja sponsorit

rahoittajat